JOUTOPÄIVIEN ILTABILEET 5.-6.7.2019

Ylistaro

JOUTOPÄIVIEN ILTABILEET 5.-6.7.2019 YLISTAROSSA

Joutopäivät on Ylistaron perinteinen kesätapahtuma, mikä kerää nykyiset ja entiset ylistarolaiset yhteen kerran vuodessa pitämään hauskaa ja tapaamaan tuttuja.

Ylistaron Kilpa-Veljien pesäpallojaosto ja Ravintola Taro järjestävät Joutopäivien yhteydessä perinteiset iltabileet perjantai- ja lauantai-iltaisin. Ravintola Taron piha-alueelle rakennetun festarialueen täyttää joka vuosi iso joukko juhlivia, iloisia ihmisiä.

Joutopäivien musiikkitapahtumat on yksi YKV-pesiksen suurimpia tulonlähteitä, joten pitämällä hauskaa ja nauttimalla juhlatunnelmasta tuet samalla paikallista pesäpallotoimintaa.


 

Kesällä 2019 järjestämme myös lapsille tapahtuman, kun suosittu Hevisaurus saapuu räyhäämään Ylistaroon! Hevisaurus esiintyy Liikuntahalli Kirmauksessa lauantaina iltapäivällä. Voit ostaa ennakkolippuja tapahtumaa sivujen oikeassa laidassa olevasta palkista.

Iltatapahtumissa päästään nauttimaan monipuolisesti musiikista, kun perjantaina kuullaan Leevi and the Leavings tribuuttiorkesterin esittämänä tunnetut Göstan hitit. Lisäksi sisällä ratkotaan Joutopäiväkaraoke-kuninkaallisia.

Lauantai-iltana palataan pohojalaisuuren juurille, kun jo lähes legendaarinen Rehupiikles nostaa Taron piha-alueen tunnelman ihan maharottomiin svääreihin.

Heidän jälkeen kuullaan tunnettuja rock-covereita Suomesta ja muualta maailmasta. Rennolla mutta rautaisella otteella niitä soittaa kurikkalainen Beatmore.

OHJELMA

PE 5.7.2019
klo 21.00

RAVINTOLA TARO

Leevi and the Leavings tribuutti

Leevi and the Leavings tribuuttiorkesteri tarjoilee sulavimmat rytmit ja vauhdikkaimmat kuviot Göstan katalogista yli sadan keikan kokemuksella.

Faceebook.com/leevitribuutti

Joutopäivien karaokekuninkaalliset ratkotaan tarossa perjantai-iltana. tule mukaan kisaamaan.

K-18

 • LIPUT 15€

LA 6.7.2019
klo 16.00

LIIKUNTAHALLI KIRMAUS
Ovet avataan klo 15.00

Räyhäkäs lasten heviyhtye Hevisaurus on Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye joka syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille.

OSTA ENNAKKOLIPPUJA SIVUN OIKEASSA LAIDASTA OLEVASTA PALKISTA ->

HEVISAURUS.COM

Ikärajaton, alle 2-vuotiaat ilmaiseksi huoltajan seurassa.

 • ENNAKKOON 20€
 • ENNAKKOON PERHELIPUT ALK. 55€
 • LIPUT OVELTA 23€

LA 6.7.2019 klo 21.00

RAVINTOLA TARO

REHUPIIKLES on huumoripitoinen rock’n’roll-jazz-kantri-blues-kansanmusiikkiyhtye, jonka musiikki ja show saa haurankaivajankin nauramaan.

facebook.com/rehupiikles

Beatmore vetää tunnettuja rock covereita Suomesta ja muualta maailmasta, rennolla mutta rautaisella otteella.

Esiintymisessä on aina ripaus hulluutta sekä huumoria, hyvän maun rajoissa. 

facebook.com/beatmore
 
k-18
 • LIPUT 20€

Ravintola Taro

Liikuntahalli Kirmaus

YHTEYSTIEDOT

 • YKV-pesis / Jukka Polvi-Lohikoski 050 529 3780
 • jukka.polvi-lohikoski@seinajoki.fi
 • www.ykv-pesis.net
 • Ravintola Taro (06) 474 0037
 • ravintola@taro.fi
 • www.taro.fi